Sommarjobb

 

Tänkte bara sända ännu ett livstecken! Nu är vi halvvägs genom arbetet att kunna spela två nya låtar live. Om schemat håller – vilket det verkar göra – så kommer vi hinna klart och vara redo att spela dem på festivalen Frizon, där vi spelar lördagen den 11:e augusti klockan 01:45 (ja, söndag egentligen). Detta känns GRYMT! De låtar som preliminärt kommer vara låt nummer ett och tre på vår kommande EP är det vi talar om, och vi är mycket nöjda med hur det låter redan såhär innan mix och master! De är nu i princip helt färdiga, och som vi tidigare nämnt handlar det om produktioner som tagit ett stort kliv framåt, både i kvalité och på tidsaxeln. De bit-popiga, tunna trummorna är borta och har ersatts av argare och tyngre electro-sounds. Borta är även äventyr in i skojiga och skämtsamma musikaliska territorier, de nya låtarna står med båda benen stadigt i “catchig pop och rock – fast med bara syntar”.

 

Som innan så beror tystnaden på de sociala mediernas fronter att vi jobbar på massa grejer, och att de grejerna är svåra att avslöja något om innan de är helt färdiga…men håll ut – det kommer vara så sjukt värt det! Vi snackar totalrenovering på många områden, stora projekt som behöver få ta sin tid och samordnas så att vi kan presentera allt i en stor smäll under hösten! Trots allt jobb har vi kunnat knyta nya kontakter med arrangörer och bokare under året, vilket gör att 2013 ser ut att bli vårt bästa år hittills! Men precis som ni förmodligen tänker, så tycker vi också att det är lite långt dit. Så vi lovar att så fort vi är klara med det mest kritiska ska vi gräva fram höstens telefonnummer och försöka åstadkomma ett par gig! Ett par saker är på g, så fort något spikas basunerar vi ut det!

 

Tack till er som hänger med oss även när vi drar ner rullgardinerna och jobbar istället för att dra till stranden! Äh, det där sista är inte så farligt – vi vet ju alla att det är mycket roligare att sola på syntar än på stranden.

Comments are closed.