Tysta men flitiga

Nej, vi har inte dött. Ni kan andas ut. Det är helt enkelt så att vi jobbar så mycket med så många nya grejer med bandet så vi helt enkelt inte hunnit vara sociala här.

Som vanligt är det mycket som vi inte kan avslöja än, men det vi kan avslöja är att det rör sig om de största nyheterna i bandets historia! Och att vi är sjukt taggade på den dagen då vi i en enda smäll avtäcker allt detta arbete. I nuläget ser den dagen ut att komma i slutet av eller en bit efter sommaren, svårt att säga eftersom det är mycket som ska klaffa. Men vi kämpar på med målet att varje dag minska avståndet till den dagen med en dag… Eh…

Vad gäller möjligheten att få se oss live så har vi två datum spikade och många fler på gång. Om de två förstnämnda kan vi säga att de sker i vårt hem-län, en den 5:e juni samt en den 15:e juni. De ännu icke bekräftade sker över betydligt större yta och tidsperiod, så håll utkik!

Som de flesta säkert hört vid det här laget så jobbar vi på nya låtar, med planen att släppa en EP under sommaren. Hur det går? Oerhört bra!! Vi är grymt nöjda och stolta över det nya materialet och ska snart börja repa in första låten, vilket känns fantastiskt roligt. Att börja repa en ny låt, att för första gången bekanta sig med stämmorna man kommer spela live så många gånger framöver, är en fin och speciell känsla!

‘Til next time!

/J

Comments are closed.